WIJ ZIJN FFP GECERTIFICEERD!

FFP is een jong, maar inmiddels gevestigd initiatief om de productie en afzet van duurzaam geteelde bloemen en planten te stimuleren. Duurzaam geteelde bloemen en planten zijn geteeld met respect voor mens en milieu.

FFP producten worden herkenbaar aan de consument gepresenteerd. Dit FFP label geeft de consument – dankzij de herkenbaarheid – de zekerheid, dat de producten die hij heeft gekocht, gekweekt zijn op een wijze die het milieu minimaal belast en ook goede sociale omstandigheden op het bedrijf garandeert.

Het initiatief om te komen tot een wereldwijde sociale- en milieustandaard voor bloemen en planten is ontstaan in samenspraak met een groot aantal partijen. Vele internationale belangenvertegenwoordigers, zoals organisaties van producenten en handelaren in de bloemen- en plantenindustrie, mensenrechten- en milieu-organisaties en vakbonden speelden bij de oprichting een rol en zijn nog steeds actief bij de uitvoering en de ontwikkeling van het programma van Fair Flowers & Plants. De organisatie Milieu Programma Sierteelt (MPS) heeft nu FFP in zijn portefeuille.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website: http://www.fairflowersfairplants.com/

Fair Flowers Fair Plants Hortus Flora

WINKEL

Hortus Flora
Dr. Kuyperkade 8
3142 GB Maassluis
010-5917669
 
Openingstijden
maandag t/m donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag

08:00 - 17:30

zaterdag 08:00 - 17:00

 frontimage